TRENDS I ONTWIKKELINGEN I DESIGNERS

BUITENLEVEN

De lente is weer aangebroken. We gaan steeds meer genieten van het buitenleven. Je kan weer in de louche kan zitten of weer buiten in de tuin eten. s’Avonds heerlijk genieten van de avond zon en een zwoele temperatuur. Als het wat te koud word zet je de terras verwarming of de tafelhaard aan en kan je tot laat buiten zitten genieten. Samen met de buren BBQ’en. Laat de Lente maar komen!

BRON: MANNERS ROYALDESIGN S-MEDIA FEEDPUZZLE GARDENINGTAKE WORM VUURKORFWINKEL


PRINTS

Tegen wording zie je niet zo veel prints meer. Het is tegenwoordig alleen maar strak en egaal. Soms kan een print meer leven in het interieur geven. Kijk bijvoorbeeld naar de kussen hierboven het fleurt de bank erg op. Of kijk naar deze zwart witte met blokjes, als je dit als achter wand zal doen bij een zwart witte keuken zal het een stuk minder kil lijken.

BRON: ZILVERBLAUW SOCIETY6 HOMEDECO BELLACOR FLICKR EENIGWONEN HOMEDECO


DENIM DRIFT

Denim Drift is de kleur van 2017. Het is een diep blauwe kleur met een lichte tint grijs er door vermegt. Het word veel gebruikt voor het schilderen van een muur van het interieur, in producten zie je het niet zo veel terug komen.

BRON: FUCKINGYOUNG SORESOURCELFUL SOLEBICH PASSIE4WONEN OEKFURNITURELAND LATAZZINABLU JOLIE AMAZONINTERIEURADVIESBLOG


DONKERE KLEUREN

Donkere kleuren zijn helemaal van nu. De combinatie van donkere kleuren vind ik zelf een. donkerblauw,  heel donker leger groen, grijs, zwart. Deze kleuren worden ook vaak aan de stijl industrieel gekoppeld omdat hier ook vaak donkere kleuren voor gebruik worden.

BRON: PUMPKINANORTIZTHEINTERIORSADDICTWABISABIKARWEI


LENTE

De pastelkleuren komen weer in het huis, veel lichte tinten en veel wit. Het moet weer licht worden in huis na deze donkere winter maanden. Het verven en een wand kan al een heel verschil maken. maak een witte wand bijvoorbeeld pastelroze.

BRON: HISTORINSPIRATIEVTWONENSTIJLVOLSTYLINGSOLEBICHDECOZILLA


DO IT YOURSELF

Het maken van je eigen artikelen is helemaal van nu. Neem nou bijvoorbeeld het maken van meubels door het gebruik maken van oude kratjes en er een mooie kast aanmaken of een tafeltje met een leuk en gezellig plantje in het midden en aan de zijkanten nog wat accessoires plaatsen. Ook kan je een leuk bureau maken van je kratjes.

kratjes zijn multifunctioneel !!!

BRON: trytrytryhomebncthesnugshanty


WINTERMAANDEN

Na een lange dag in deze koude wintermaanden wil je niets liever dan in je bed liggen met je favoriete drankje, een lekkere snack en naar Netflix kijken. Gezellige samen in een mooie gedecoreerde slaapkamer met veel sfeer licht samen met je vriend of vriendin.

Bron: ConstruireMediumOnlinereporter

Advertenties