DE 3 BELANGRIJKSTE MERKEN VAN HET BEDRIJF

Bijna elk bedrijf heeft merken die het belangrijkst voor het bedrijf zijn, die het meest verkocht worden en de meeste winst op word gemaakt. bij Odink zijn dat de Merken NEFF, QUOOKER en PELGRIM.

NEFF:

Inmiddels heeft NEFF wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd door toestellen op de markt te brengen die niet alleen mooi ogen maar ook geweldige culinaire prestaties leveren. Elk jaar weer komt NEFF met tal van nieuwe producten die het leven in de keuken gemakkelijker maken en de NEFF keukengeschiedenis voortzetten.

QUOOKER:

Het merk Quooker is een gedeponeerd merk sinds 1989. Door het beschrijvende (Quick-Cooker) en internationale karakter is de keuze voor deze naam een schot in de roos gebleken. De Quooker is de eerste kokend-water-kraan ter wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd patenten op (onderdelen van) de Quooker. Het merk Quooker staat bekend als kwalitatief en technisch hoogwaardig – kwalificaties die door Quooker bv worden gekoesterd en zorgvuldig bewaakt.

PELGRIM:

Pelgrim bestond in 2015 maar liefst 95 jaar. Als je al zo lang een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim, daar zijn wij trots op! Als puur Nederlands merk staan we voor gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s